Ajourføring af svejsekoordineringskompetencer

Kursuspris
AMU: DKK 354,00
Fuld pris: DKK 3.451,00
Info om fag
Fagnummer: 48343 Ajourføring af svejsekoordineringskompetencer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 3.394,30

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til ufaglærte og faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde med kvalitetsstyring af svejsearbejde, herunder udarbejdelse af kvalitetsmanualer. Det anbefales at deltageren har gennemført uddannelsen 46981 Kvalitetsstyring af svejsearbejde. Jævnfør Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser kræver deltagelse i kurset, at deltagerne har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk.

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke ved udvikling, beskrivelse og opretholdelse af kvalitetsprocedurer baseret på standarder i en konkret virksomhed med produktion af stålprodukter og komponenter. Deltageren har endvidere indsigt i lovgivningen vedrørende CE mærkning af stålkomponenter og kan arbejde efter standarderne i DS/EN 1090 serien.
Deltageren har kendskab til auditeringsprocesser og kan indgå aktivt i disse. Deltageren kan endvidere indgå i arbejdsopgaver vedr. svejsekoordination iht. DS/EN ISO 14731.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!