Betjening af teleskoplæssere med mandskabskurv

Kursuspris

AMU: DKK 236,00
Fuld pris: DKK 2.131,80

Hold

Fagnummer: 44494 Betjening af teleskoplæssere med mandskabskurv Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 236,00 Uden for målgruppe: DKK 2.131,80

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte, der i deres arbejde som maskinfører på teleskoplæssere,skal anvende mandskabskurv i forbindelse med arbejdsopgaver.

Beskrivelse: Deltagerne kan betjene teleskoplæssere med mandskabskurv i forbindelse med udførelse af arbejdsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, hvilket indebærer at deltagerne kan vurdere forskellige mandskabskurves anvendelighed i forhold til arbejdsopgaven og kan montere samt opstille/nedtage mandskabskurven sikkerhedsmæssigt forsvarligt i.h.t.  gældende sikkerhedsbestemmelser, og under hensyntagen til underlag, jordbundsforhold, stabilitet o.l.
Deltagerne kan betjene mandskabskurven på en sikker og forsvarlig måde, udfra viden om afstandskrav til luftledninger og kørsel med hævet standplads.
Deltagerne kan foretage daglig vedligeholdelse og renhold/kontrolcheck i.h.t. brugs- og vedligeholdelsesvejledninger samt kontrollerer at lovpligtige eftersyn er foretaget.
Deltagerne kan inddrage kvalitetssikring, sikkerhed, arbejdsmiljø og ydre miljø som en naturlig del af arbejdet.  

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!