Billedfremstilling i medarbejderens jobfunktion

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 1.234,30
Info om fag
Fagnummer: 45910 Billedfremstilling i medarbejderens jobfunktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 1.234,30

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Uddannelsesmålet henvender sig til deltagere uden de store forudsætninger indenfor digital billedbehandling, men som vil opnå den nødvendige viden svarende til at kunne, på en ukompliceret måde, anvende digitale billeder i forbindelse med billeddokumentation i sit arbejde.

Beskrivelse: Deltageren kan på et grundlæggende niveau anvende digitale kameraer og scannere ved udførelsen af arbejdsopgaver, der benytter digitale billeder som hjælpemiddel. Deltageren kan sikre korrekt billedfremstilling til brug for opgaver såsom sagsdokumentation, teknisk dokumentation, billed- og dokumentarkivering såsom medarbejderkartotek, præsentationsmateriale til salg, hjemmeside og produktblade, instruktion og  undervisning samt e-handel.

Deltageren kan overføre billeder til andre digitale medier samt skelne mellem de forskellige filformater, som billederne lagres i.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!