Butikkens nøgletal & intern logistik

Kursuspris
AMU: DKK 472,00
Fuld pris: DKK 2.345,40
Info om fag
Fagnummer: 47191 Optimering af intern logistik og service Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.172,70

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med planlægning og koordinering af virksomhedens interne og eksterne logistikopgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af kendskab til virksomhedens logistik flow, analysere og udarbejde forslag til optimering heraf. Herunder kan deltageren anvende relevante værktøjer til logistikoptimering, fx interessentanalyser eller værdistrømsanalyser.

Fagnummer: 46473 Styring af butikkens nøgletal Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.172,70

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejderen i detailhandlen, der har begrænset erfaring inden for økonomi, regnskab og nøgletal.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med salgs- og driftsoptimering udregne og anvende relevante økonomiske nøgletal, eksempelvis salgsindeks, bruttoavance og omkostningsprocenter.
Deltageren kan identificere forskellige økonomiske indsatsområder, såvel som enkeltstående varenumre, en varegruppe som på afdelings- og butiksniveau.
Deltageren kan udarbejde relevante økonomiske handlingsplaner og tilrettelægge arbejdsopgaver herefter.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!