CNC drejning, klargøring og maskinbetjening

Kursuspris

AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.650,75

Hold

Fagnummer: 48753 CNC drejning, klargøring og maskinbetjening Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.650,75

Målgruppe: AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som betjener og overvåger 2-aksede CNC drejebænke til produktion af emner i større seriestørrelser uden daglig opstilling, samt personer, der søger arbejde i den CNC spåntagende metalindustri. Det anbefales, at du forud for kurset har gennemført grundlæggende kurser inden for måleteknik og tegningsforståelse eller på anden måde har opnået tilsvarende kompetencer.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren:

med udgangspunkt i en given CNC operationsplan samt viden om CNC drejebænkens betjeningspanel og funktionstaster opstarte en klargjort CNC drejebænk.
sikkerhedsmæssigt korrekt køre maskinen i referencepunkt, isætte og udtage emner af maskinen, bevæge maskinens akser samt skifte til korrekte platteskær.
opmåle værktøjer, justere offset værdier til givne tolerancer samt sætte nulpunkt på emne.
efter givne instruktioner kontrollere CNC drejebænkens køle- og smøremiddelniveau og kvalitet med refraktometer og andre måleinstrumenter.
kontrollere og efter behov installere spændetryk samt foretage smøring af patroner.
udføre stikprøvekontrol samt udfylde kontrolskemaer.
sikkerhedsmæssigt korrekt lukke maskinen ned.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!