CNC fræsning, produktion og emnemåling

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.592,30
Info om fag
Fagnummer: 47412 CNC fræsning, produktion og emnemåling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.592,30

Målgruppe: AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som betjener og overvåger 3-aksede CNC fræsemaskiner til produktion af emner i større seriestørrelser uden daglig opstilling samt personer, som søger arbejde i den CNC spåntagende metalindustri. Det anbefales, at du forud for kurset har gennemført grundlæggende kurser inden for måleteknik og tegningsforståelse eller på anden måde har opnået tilsvarende kompetencer.

Beskrivelse: Deltageren kan med udgangspunkt i givne arbejdstegninger og kontrolskemaer samt viden om CNC fræsemaskinens betjeningspanel og funktionstaster opstarte klargjort CNC fræsemaskine og køre produktion af større serier sikkerhedsmæssigt korrekt. Herunder kan deltageren opmåle og vurdere emner ifølge kontrolspecifikationer med fast og stilbart måleværktøj, justere offset værdier til givne tolerancer samt udføre stikprøvekontrol og udfylde kontrolskemaer. Endelig kan deltageren med viden om forskellige fejltyper på CNC fræsemaskine assistere opstiller ved gennemførsel af korrigerende handlinger og indkørsel til normal produktion.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!