Danske madretter fra 1900-tallet

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.412,80
Info om fag
Fagnummer: 48782 Danske madretter fra 1900-tallet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om dansk madkultur udvælge opskrifter, som repræsenterer den originale danske madtradition med egnsspecifikke varianter og særpræg.
Tilberede og anrette traditionelle retter og måltider, så de indfrier brugernes forventning til mad som i gamle dage.
Imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov i traditionelle måltider, så retternes originalitet og sensoriske kvaliteter bevares.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til:
- Kolde retter
- Varme retter
- Konserverede produkter

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!