Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.619,85
Info om fag
Fagnummer: 43810 Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.619,85

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale funktioner. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har kendskab til det binære talsystem, gates, logiske kredsløb og flip-flops.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale systemer og funktioner. Herunder kan deltageren anvende opnået viden om sekventielle kredsløb som f.eks. multivibratorer, tællere, skifteregistre, hukommelser og programmerbare kredse, AD/DA konvertere, portkredsløb og keyboards samt anvendelse af optoelektroniske komponenter i digitale kredsløb, herunder lysdioder og displays.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og digitale kredsløb.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!