Digitaltryk og kvalitetskontrol, rutineniveau

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 3.113,60
Info om fag
Fagnummer: 46754 Grafisk produktion - Planlægning af produktionen Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.468,50

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med produktionsstyring i forbindelse med trykte og digitale medier.

Beskrivelse: Deltageren kan planlægge produktionen af mindre og enkle trykte eller digitale produkter. Herunder kan deltageren indgå i den grafiske produktionsproces og har en viden om delprocessernes rækkefølge og betydning for produktionsprocessen.

Fagnummer: 45659 Grafisk Workflow - output Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.645,10

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan klargøre såvel dokumenter som de outputenheder, der skal printes på, i forhold til de angivne job- og output specifikationer og de færdige produkters art. Deltageren kan herunder arbejde med løsning af tekniske problemstillinger omkring output til f.eks. computer to plat, proofingsystemer og produktionsprintere.  

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!