Elektronik: forstærkerteknik og reparation

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 4.219,75
Info om fag
Fagnummer: 43741 Elektronik: forstærkerteknik og reparation Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 4.219,75

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med reparationsarbejde, udføre systematisk fejlfinding på forstærkerkredsløbs-grundkoblinger indeholdende transistorer, operationsforstærkere og FET-transistorer samt komponenter, der indgår i grundkoblingerne.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om forstærkerkredsløb, analyse på AC- og DC-forhold på grundkoblinger, Off-set, comparator, comparator med hysterese, integrator, instrumentationsforstærker, ideel diode og frekvens-korrektionskredsløb i form af aktive filtre.
Deltageren kan endvidere udføre ukomplicerede beregninger omkring AC- og DC-forhold på forstærkerkredsløb.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!