Elektronik: kompleks forstærkerteknik & reparation

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 4.219,75
Info om fag
Fagnummer: 43746 Elektronik: kompleks forstærkerteknik & reparation Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 4.219,75

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til forstærkerelektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan fejlfinde på apparater og systemer, der indeholder komplekse forstærkerkredsløb. Herunder kan deltageren foretage udbedring af fejl, hvor der anvendes korrekte reparations- og montageteknikker.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om de grundlæggende regulerings- og feedback-teknikker, der anvendes i forstærkerkredsløb.
Deltageren kan endvidere foretage kontrol og test af forstærkerkredsløb samt anvende teknisk dokumentationsmateriale og relevante instrumenter som oscilloskop, multimeter, spændingsforsyning, tonegenerator samt software-baseret testudstyr.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!