Elektronik: reparation - loddeteknikker

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.619,85
Info om fag
Fagnummer: 43789 Elektronik: reparation - loddeteknikker Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.619,85

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver inden for elektronikområdet. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage reparation og modifikation af printbaner, lodning af stik på kabler og print, ind- og udlodning af komponenter på enkelt- og dobbeltsidet print ifølge IPC-610 klasse 1 og 2, ind- og udlodning af overflademonterede chipkomponenter vha. loddeudstyr, tinsugelitze og tinsugerudstyr. Derudover kan deltageren lodde på SMD IC'er med gull-wing- og J-terminaler vha. almindelig loddekolbe og tin samt varmluftkolbe, tinpasta og varmluft Reworkudstyr.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om reparation af printbaner, ind- og udlodning af forskellige komponenttyper ved hjælp af relevant udstyr som loddekolbe, tinsugerudstyr, tinsugelitze, varmluftkolbe, tinpasta og varmluft Reworkudstyr. Endvidere har deltageren opnået viden om IPC-610 klasse 3.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!