Elektronik: reparation - måleteknikker

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.619,85
Info om fag
Fagnummer: 43788 Elektronik: reparation - måleteknikker Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.619,85

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver inden for elektronikområdet. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med montage og reparationsarbejde på elektroniske produkter, foretage måling med analoge og digitale måleinstrumenter (oscilloskoper og multimetre). Herunder kan deltageren tage højde for relevante måletekniske problemstillinger og fejlmålinger, der kan opstå på grund af impedansforhold og båndbredden i instrumenterne.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om multimetres og oscilloskopers principielle opbygning og deres typiske data, måletekniske problemstillinger i forbindelse med spændingsmåling, strømmåling og modstandsmåling og fejlmålinger på grund af impedansforhold og båndbredden i instrumentet samt om sikkerhedsstandarden for måleinstrumenter, der er udarbejdet af IEC.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!