Emballage - design og branding

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.737,85
Info om fag
Fagnummer: 46743 Design - 3D design af grafiske produkter Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.092,75

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med anvendelsen af 3D i grafisk design i forbindelse med mediegrafisk produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan i avancerede grafiske programmer arbejde med design af enkle grafiske produkter, som fx emballage, ved hjælp af simple 3D modeller. Herunder kan deltageren bearbejde og anvende forskellige former for enkel teksturering, samt importere og eksportere delelementer og færdige modeller til videre forarbejdning i grafiske programmer.  

Fagnummer: 46699 Tryk - Brug af trykmetoder Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.645,10

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med metoder og teknik til trykt kommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan på et basalt niveau arbejde med diverse trykteknologier under hensyntagen til viden om og indsigt i de enkelte trykprocesser. Endvidere kan deltageren vælge korrekt trykteknologi til en given opgave, samt rådgive og vejlede i en kunderelation om det mest hensigtsmæssige valg af trykteknologi.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!