Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 3.031,30
Info om fag
Fagnummer: 48169 Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 3.031,30

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det landbrugs- og entreprenørtekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service og reparation af landbrugs- og entreprenørmateriel.

Beskrivelse: Deltageren kan kontrollere og afprøve emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, på offroad materiel efter fabrikantens anvisning. Herunder kan deltageren anvende relevant måleudstyr på det installerede systems mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.

Deltageren kan foretage eftersyn af emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, på offroad materiel på en rationel og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. Derudover kan deltageren håndtere forskellige komponenter og væsker samt partikelfiltre på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Deltageren kan vejlede kunden i brug og vedligeholdelse af emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, set ud fra et økonomisk og miljømæssigt hensyn.

Ydermere kan deltageren forstå og anvende viden om den gældende lovgivning for emissionskrav på moderne dieselmotorer i offroad branchen, samt om de grundlæggende principper i emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!