Erhvervsklatring for Eventteknikere

Kursuspris
AMU: DKK 868,00
Fuld pris: DKK 5.819,65
Info om fag
Fagnummer: 40039 Erhvervsklatring for Eventteknikere Varighed 7 dage AMU-pris: DKK 868,00 Uden for målgruppe: DKK 5.819,65

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, som er uddannet teater-, udstillings- eller eventteknikere eller personer med tilsvarende kvalifikationer. Målgruppen har behov for at arbejde på vanskeligt tilgængelige steder i højden. Det anbefales, at deltageren inden kurset har gennemført kurserne Faldsikring for teater- og eventbranchen, Højderedning for teater- og eventbranchen samt har et gældende førstehjælpsbevis.

Beskrivelse: Efter kurset har deltageren kendskab til Arbejdstilsynets vejledninger, lovgivning og regler for området. Deltageren har kendskab til sikkert arbejde i højden og/eller områder med lidt plads og til vejrets påvirkninger for klatring udendørs.
Deltageren har kendskab til, hvordan kroppen bliver påvirket af rebunderstøttet arbejde, herunder seletraume.
Deltageren kan ud fra kendskab til disse begrænsninger for denne type arbejde, planlægge og gennemføre en given opgave på en eventkonstruktion på den mest sikre måde.
Deltageren kan vælge det bedste værktøj til den givne opgave, beregne ankerpunkter, dimensionere udstyret, udarbejde en rednings- og evakueringsplan og kontrollere PPE-III udstyret inden brug.
Deltageren kan opsætte ankerpunkter og reb i eventkonstruktioner forsvarligt og sikre disse mod skader, bruge arbejdsreb og sikkerhedsreb, benytte et sæde/bådmandsstol under arbejdet samt bevæge sig op og ned af reb med flere forskellige typer værktøjer.
Deltageren kan betjene, aflåse og kontrollere de forskellige værktøjer, skifte fra et værktøj til et andet under en op- eller nedstigning og kan benytte flere forskellige typer back-up værktøj.
Deltageren kan klatre forbi en knude eller et ankerpunkt på rebene og kan skifte fra et sæt reb til et andet under klatring.
Deltageren kan klatre vandret under en eventkonstruktion.
Deltageren kan binde og bruge forskellige knuder, der er vigtige for denne type arbejde.
Deltageren kan via tale, tegn og radio kommunikere på den bedst mulige måde under gennemførelse af rebarbejde.
Deltageren kan hjælpe en nødstedt kollega fra positioner, som kurset giver deltageren kompetence til at klatre til.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!