Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.412,80
Info om fag
Fagnummer: 48036 Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Arbejsmarkedsuddannelsen henvender sig til medarbejdere, som er beskæftiget inden for bager- og konditorområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Fremstille et udvalg af is baseret på de grundlæggende istyper: creme, parfait og sorbet.
Arbejde med forskellige former for tilsætning af stabilisatorer og smagsstoffer til de grundlæggende istyper.
Anvende forskellige teknikker til indfrysning og dekoration af is.
Fremstille is, der efterlever gældende lovgivning og regler for hygiejne og opbevaring.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!