Fisk og skaldyr i restaurant og kantine

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 2.605,60
Info om fag
Fagnummer: 45495 Fisk og skaldyr i restaurant og kantine Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 496,00 Uden for målgruppe: DKK 2.605,60

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Beskrivelse: Deltageren kan kvalitetsvurdere og arbejde med saltvands- og ferskvandsfisk samt skaldyr og bløddyr. Deltageren kan anvende fisk og skaldyr som inspiration ved fremstilling af hovedretter og ved fremstilling af retter til buffet og receptioner. Deltageren kan endvidere efterleve gældende hygiejneregler inden for arbejdsområdet.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!