Food Coordinator uddannelsen

Kursuspris

AMU: DKK 1.426,00
Fuld pris: DKK 6.804,80

Hold

Fagnummer: 47123 Ressourcestrømme og affaldshåndtering Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 558,00 Uden for målgruppe: DKK 1.940,00

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere inden for fremstillingsindustri, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen.  

Beskrivelse: Produktionsmedarbejderen kan, ud fra en systematisk beskrivelse af virksomhedens ressource- og værdistrømme og af hvordan spild og affald er en del af disse strømme, medvirke til at reducere spild og affald samt optimere virksomhedens værdi- og ressourcestrømme. Medarbejderen kan anvende metoder til at forstå og analysere disse strømme. Medarbejderen kan sortere materialer i fraktioner, vurdere deres placering i et affaldshierarki og vurdere omkostninger ved at oparbejde og tilbageføre fraktioner i produktionen. Medarbejderen kan identificere eksterne aktører, der kan behandle fraktioner og vurdere mulige omkostninger og indtægter ved forskellige valg af aktører. Medarbejderen kan anvende regler om affaldshåndtering iht. gældende affaldsbekendtgørelse, miljøbeskyttelses-, arbejdsmiljø- og sikkerhedsregler. Endelig kan medarbejderen anvende og deltage i opbygning af virksomhedens miljøstyrings- eller kvalitetsstyringssystem, herunder anvende metoder til at vejlede og engagere kollegaer i håndtering af virksomhedens ressourcestrømme og affald.

Fagnummer: 43060 Det klimavenlige køkken Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.422,80

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget sig med madfremstilling i professionelle køkkener (restauranter, caféer m.m., som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med udvikling og fremstilling af klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer.

Beskrivelse: Deltageren kan udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer.

Deltageren kan anvende viden om lokal produktion, kvalitet, økologi og bæredygtighed til indkøb, tilberedning og madfremstilling med henblik på at udvikle et klimavenligere køkken.

Deltageren kan fremstille smagfuldt klimavenligt mad ud fra kendskab til danske madtraditioner og madkultur og principperne i "Ny nordisk køkken".

Deltageren kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og potentielle kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenligt mad.

Fagnummer: 47988 Reducering af madspild Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.422,80

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod medarbejdere beskæftiget med eller ønske om beskæftigelse med reducering af madspild i storkøkkener, cafeér, kantiner, daginstitutioner, restaurationskøkkener eller lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende aktuelle data fra egen arbejdsplads til at identificere og kategorisere madspild i et produktionskøkken. Deltageren kan udarbejde strategi og konkrete planer for reducering af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtigt bortskaffelse af endeligt madspild. Deltageren kan facilitere og implementere alle processerne i reduceringen af madspildet for hele flowet fra indkøb til afrydning. Deltageren kan motivere medarbejderne i samarbejdet om at reducere madspildet i virksomheden.

Fagnummer: 42818 Bæredygtighed i storkøkkener Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.019,20

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et storkøkken. Deltagerne kan arbejde efter værdierne om bæredygtighed i et storkøkken. Deltageren kan forene velsmag med viden om ernæringsmæssige behov ved både traditionel og ny anvendelse af typiske, nordiske råvarer i madfremstillingen. Deltageren kan forholde sig til og arbejde efter de 10 principper i Det Ny Nordiske Køkken i kostplanlægningen og produktionen i et storkøkken. Deltageren kan forstå globaliseringens indflydelse på udbudet af råvarer på det danske marked og tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!