Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen

Kursuspris

AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.392,70

Hold

Fagnummer: 47297 Kommunikation og feedback i administrativt arbejde Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 696,35

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med borger- og kundekontakt knyttet til det administrative arbejde.

Beskrivelse: Deltageren kan sætte rammer og lægge en strategi for forskellige typer samtaler med kunder, borgere og kolleger, fx vejlednings- og rådgivningssamtaler. Deltageren kan anvende et sprogbrug tilpasset samtalens formål og hermed bidrage til en effektiv opgave- og problemløsning. Herunder kan deltageren aflæse kropssprog, anvende aktiv lytning og relevante spørgeteknikker samt give konstruktiv feedback, sådan at de administrative kommunikative opgaver løses bedst muligt.

Fagnummer: 40330 Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 696,35

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod salgsmedarbejdere i detailhandlen, der har begrænset erfaring inden for svind, svindkontrol og svindbekæmpelse.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere butikkens svind og svindkilder, eksempelvis tyveri, brækagevarer, administrative fejl som optællings- og indtastningsfejl mv.
Deltageren kan komme med forslag til en svindbekæmpelsesplan i forhold til butikkens svind. Deltageren kan tilrettelægge egne arbejdsopgaver i forhold til den udarbejdede svindhandlingsplan for butikken.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!