Gastronomi uden fødevareallergi

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.422,80
Info om fag
Fagnummer: 48138 Gastronomi uden fødevareallergi Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan:
ved menuplanlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner.  
ved tilberedning erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retterne stadig er gastronomisk indbydende og velsmagende.
udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol.
informere gæsten om de allergener, der indgår i retterne på menuen, efter gældende lovgivning om mærkning af fødevarer samt vejlede gæsten i relation til fødevareallergi.
Deltageren kender symptomerne på allergisk reaktion og kan handle hensigtsmæssigt i disse situationer.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!