Grundlæggende økonomi- og forretningsforståelse

Kursuspris
AMU: DKK 1.116,00
Fuld pris: DKK 4.947,15
Info om fag
Fagnummer: 47626 Budget som ledelsesværktøj Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 1.649,05

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte ledere i større eller mindre virksomheder.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende budgettet som ledelsesværktøj, overskue sammenhænge mellem de forskellige budgettyper indenfor eget arbejdsområde og formidle relevante budgetinformationer til medarbejderne og andre interessenter. Deltageren kan overskue sammenhængen mellem budgettet og virksomhedens økonomi i øvrigt, og kan dermed bruge budgettet som et element i at skabe øget forståelse for forretningen samt udvikling heraf.  

Fagnummer: 47627 Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 1.649,05

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende og opstille relevante nøgletal og kalkulationer som udgangspunkt for ledelsesmæssige beslutninger på det operationelle niveau.  Deltageren kan med udgangspunkt i forståelse af de centrale nøgletal, opnå øget forståelse for forretningen og hvordan den kan styres. Deltageren kan desuden formidle disses betydning til medarbejderne og øvrige interessenter. Deltageren kan desuden benytte nøgletal til at skabe dialog om og forståelse for beslutningerne hos medarbejderne.

Fagnummer: 47628 Tolkning af årsregnskab som ledelsesværktøj Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 1.649,05

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte ledere i større eller mindre virksomheder.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra en grundlæggende forretningsforståelse tolke og integrere årsregnskabets informationer med sine ledelsesbeslutninger på det operationelle niveau. Deltageren kan endvidere formidle disse informationer og skabe dialog om og forståelse for beslutningerne hos medarbejderne og øvrige interessenter.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!