Håndfiletering af fisk

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.070,00
Info om fag
Fagnummer: 48499 Håndfiletering af fisk Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.070,00

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte personer har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der arbejdes med filetering af fisk.

Beskrivelse: På baggrund af viden om kvalitetsnormer og udskæringsmetoder kan deltageren udføre håndfiletering af fisk efter gældende sikkerheds- og hygiejnenormer.
Deltageren kan beregne udbytteprocent og sætte resultatet i forhold til fiskeart og fileteringsteknik.
Deltageren kan i forbindelse med filetering, ud fra kendskab til kvalitetsbestemmelser og holdbarhedsforringelse, sortere fisk efter kundesegment/slutbruger.
Deltageren kan på baggrund af et grundlæggende kendskab til slibning og strygning, vedligeholde knive, der anvendes til forskellige udskæringer.
Deltageren har kendskab til sikkerhed omkring håndtering og slibning af knive og kan ligeledes yde den mest basale førstehjælp ved tilskadekomst med kniv og slibeværktøj.


Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!