HF-teknik: kredsløbsanalyse og måleteknik

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.619,85
Info om fag
Fagnummer: 43867 HF-teknik: kredsløbsanalyse og måleteknik Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.619,85

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår HF-teknik. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik og HF-teknik.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage kredsløbsanalyse, målinger og enkle beregninger på HF-forstærkere, MF forstærkere, oscillatorer, blandere og PA-trin samt udføre kredsløbsanalyse på en typisk superheterodynmodtager under anvendelse af blok- og detaildiagrammer.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om superheterodynmodtageren og om de komponenter og teknikker, der indgår i HF-forstærkere, MF forstærkere, oscillatorer, blandere og PA-trin samt om de teknikker og instrumenter, der anvendes til måling på HF-kredsløb.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!