IBI/CTS, opbygn, progr og fejlf på centrale anlæg

Kursuspris

AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 3.184,60

Hold

Fagnummer: 44162 IBI/CTS, opbygning af centrale anlæg Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 906,15

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for IBI/CTS, opbygning af centrale anlæg.

Beskrivelse: Deltagerne kan selvstændigt opbygge og installere komponenter til et centralt IBI anlæg, derudover kan deltageren rådgive kunder om anlæggets placering i et Building Management System, samt om hvordan de enkelte komponenter som tilsluttes systemet, skal placeres med hensyn til en optimal funktionalitet.

Fagnummer: 48947 IBI - funktion og montage Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.278,45

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for intelligente bygningsinstallationer.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren kable og montere komponenter til en intelligent bygningsinstallation (IBI). Det betyder:
Deltageren har forståelse for bygningers intelligente installationer og deres indbyrdes samspil, samt hvordan intelligente bygningsinstallationer og programmering af disse kan medvirke til at energieffektivisere en bygning og øge komforten.
Deltageren kender forskellige topologier, fx DALI, KNX, Modbus og BACnet. Deltageren kender forskellige typer af konventionelle analoge og digitale signaler.
Deltageren oplægger og tilslutter kabler og monterer komponenter til intelligente bygningsinstallationer under hensyn til kabeltyper.  
Deltageren kvalitetssikrer sit arbejde og udfører dokumentation for udført arbejde.
Deltageren fejlfinder de mest almindelige fejltyper.  

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!