Industriel Ethernet

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.870,75
Info om fag
Fagnummer: 45806 Industriel ethernet, opsætning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.278,45

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for industriel ethernet, opsætning. Det er en fordel at have en elteknisk baggrund.

Beskrivelse: Deltageren kan montere, programmere, idriftsætte og dokumentere et industrielt Ethernet på et PLC-styret anlæg, herunder anvende de forskellige protokoller samt parametrere netværk med hensyn til IP-adresser,  Mac-adresser og lignende. Deltageren kan ligeledes installere, programmere og opsætte switch, routere, accespoint og mindre servere, der anvendes på PLC-styrede industrielle netværk. Endvidere kan deltageren fejlfinde/diagnosticere på industrielle Ethernet netværk og opretholde en tilpas sikkerhed i forhold til Internettet og mellem de forskellige netværk. Deltageren kan lokalisere elektrisk støj samt sikre netværket mod støj.

Fagnummer: 40132 Installation/idriftsættelse Ethernet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.592,30

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til reparatører/montører som fx elektrikere og automatikteknikere, der er beskæftiget med drift/vedligeholdelse eller installation af industrielle Ethernet netværk

Beskrivelse: Deltageren kan med baggrund i viden om forskellige netværksbegreber, på et industrielt Ethernet netværk, montere og idriftsætte Ethernet netværket og herunder foretage korrekt montering af kabler og stik samt opsætning af forskellige hardware komponenter på netværket. Endvidere gennemfører fejlfinding og fejlretning på Ethernet netværk samt opdatere og vedligeholde den tilhørende dokumentation.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!