Innovativ gastronomi i hotel og restauration

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.422,80
Info om fag
Fagnummer: 40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener og som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med kreative processer og integrere en oplevelsesdimension i den daglige madforplejning.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter. Deltageren kan anvende brainstorming og mindmap som konkrete værktøjer til at fremme den innovative proces i udvikling af nye retter. Deltageren afprøver og kan anvende råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder. Deltageren afprøver og kan udvikle nye retter med udgangspunkt i de sæsonbetonede råvarer, som er til rådighed. Deltageren kan på baggrund af viden om sensorik arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!