Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.009,20
Info om fag
Fagnummer: 48908 Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.009,20

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling inden for konceptrestauranter, take-away og brasseri.

Beskrivelse: Du kan:
Bestille og modtage varer samt foretage kvalitetskontrol og egenkontrol.
Vurdere og bestille forskellige hel og halvfabrikata ud fra den givne virksomhedstype.
Anvende viden om råvaren i hele processen fra planlægning til håndtering af rester.
Ved varemodtagelsen, kontrollere de bestilte varer ift. antal, kvalitet, temperatur og emballage efter gældende hygiejneregler.
Anvende de relevante tilberedningsmetoder og arbejde praktisk i køkkenet efter de gældende hygiejneregler.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!