Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter

Kursuspris

AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.019,20

Hold

Fagnummer: 48908 Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter Varighed 3 dage

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling inden for konceptrestauranter, take-away og brasseri.

Beskrivelse: Du kan:
·Bestille og modtage varer samt foretage kvalitetskontrol og egenkontrol.
·Vurdere og bestille forskellige hel og halvfabrikata ud fra den givne virksomhedstype.
·Anvende viden om råvaren i hele processen fra planlægning til håndtering af rester.
·Ved varemodtagelsen, kontrollere de bestilte varer ift. antal, kvalitet, temperatur og emballage efter gældende hygiejneregler.
·Anvende de relevante tilberedningsmetoder og arbejde praktisk i køkkenet efter de gældende hygiejneregler.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!