Køkkenets kolde og varme desserter

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.412,80
Info om fag
Fagnummer: 48814 Køkkenets kolde og varme desserter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset er trin 1 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse på 48815 Brød, kager og søde sager - trin 2.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment:
- Fremstille kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!