Kreativ illustration, begynderniveau

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 2.937,00
Info om fag
Fagnummer: 46717 Grafik - Enkle grafikopgaver Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.092,75

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, der i forbindelse med fremstillingen af såvel trykte som digitale kommunikationsprodukter, ønsker at udbygge deres kompetencer indenfor brugen og kombinationen af vektorbaserede illustrationsprogrammer og -forfatterværktøjer.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille enkle grafikopgaver ved hjælp af de mest brugte funktioner, værktøjer, menuer og paletter i et vektorbaseret tegneprogram. Herunder kan deltageren arbejde med illustrationer, der tager udgangspunkt i grundformer og sammensætte disse til nye former. Endvidere kan deltageren bruge forskellige tegneværktøjer til såvel illustration som rentegning.

Fagnummer: 46716 Grafik - Farvelægning og farver Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 844,25

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, der i forbindelse med fremstillingen af såvel trykte som digitale kommunikationsprodukter, ønsker at udbygge deres kompetencer indenfor brugen af vektorbaserede illustrationsprogrammer.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige farvelægningsværktøjer og -teknikker samt definere farver i forbindelse med fremstilling af vektorgrafik. Herunder kan deltageren definere farver i RGB, CMYK og andre farvesystemer, bruge og arkivere farve og farveforløb, oprette og anvende masker, samt benytte sig af dækkende og gennemsigtige flader.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!