Materialevalg v. beklædnings- og tekstilproduktion

Kursuspris

AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.219,25

Info om fag

Fagnummer: 48996 Materialevalg v. beklædnings- og tekstilproduktion Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.209,25

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fremstilling af beklædnings- og tekstilprodukter.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af viden om naturfibre og kemofibres egenskaber samt krav til det færdige tekstilprodukts brugs- og produktionsegenskaber udvælge korrekte fibermaterialer til garner og stoffer. Deltageren kan på baggrund af viden om spundne garner og filamentgarners egenskaber vælge korrekt garntype i forhold til ønskede brugs - og produktionsegenskaber for det færdige tekstil. Deltageren kan udføre relevante tests i forbindelse med udvælgelse af tekstilfibre og garntyper.

Deltageren kan på baggrund af viden om vævede, strikkede og nonwoven stoffer, udvælge det optimale type af stof i forhold funktionalitet og krav til brugsegenskaber på det færdige produkt.

Deltageren kan opstille bæredygtighedskrav og CSR krav (Coperate Social Responsibility) til tekstilproduktion.

Deltagen kan ud fra LCA (livscyklus) tankegangen opstille relevante krav til produktionsprocesser i forbindelse med tekstilproduktion. Deltageren kan opstille recycling krav for forskellige tekstilprodukter. Endvidere kan deltageren opstille krav til tekstilproduktionen, således at det færdige produkt lever op til miljømærkningerne Svanen og EU Blomsten.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!