Menusammensætning

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 2.605,60
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.  

Fagnummer: 44603 Menusammensætning Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 496,00 Uden for målgruppe: DKK 2.605,60
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!