Mikroprocessor: struktureret programudvikling

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 3.419,80
Info om fag
Fagnummer: 43827 Mikroprocessor: struktureret programudvikling Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 496,00 Uden for målgruppe: DKK 3.419,80

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service på mikroprocessorbaserede systemer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til digitalteknik og til en mikroprocessors typiske arkitektur.

Beskrivelse: Deltageren kan, under anvendelse af Flowcharts, foretage struktureret elementær programudvikling til en given mikroprocessorfamilie og hertil anvende et PC-baseret udviklingssystem.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om udviklingssystemet samt om programmeringssprogets grundlæggende elementer som programstruktur, datatyper, syntaks og input/output af data.
Deltageren kan endvidere foretage afprøvning, debugning og fejlretning af et udviklet program samt udarbejde en tilhørende dokumentation.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!