Motion graphics rutineniveau

Kursuspris
AMU: DKK 496,00
Fuld pris: DKK 2.937,00
Info om fag
Fagnummer: 46736 Design - 3D-typografi og motion graphics Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.092,75

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med 3D typografi og motion graphics i forbindelse med mediegrafisk produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan med udgangspunkt i vektorbaseret tekst skabe 3D effekter og enkle former for animation. Herunder kan deltagere anvende forskellige effekterfiltre, sætte lys, skygge og dybde på teksten, samt arbejde med fremstilling og ekstrudering af tekster og logo til rummelige former.

Fagnummer: 46779 Design - Målgruppe og budskab Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 844,25

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder eller ønsker at arbejde med ideer, design og layout i forhold til medieproduktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med formsproget i kommunikations- og markedsføringsprodukter, som fx annoncer, magasiner og foldere, under hensyntagen til målgruppe og budskab. Herunder kan deltageren forholde sig til valget af eksempelvis design, typografi, farver og æstetik.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!