Nedrivning - Anv. af skærebrænder og plasmaskæring

Kursuspris

AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.714,90

Info om fag

Fagnummer: 49070 Nedrivning - Anv. af skærebrænder og plasmaskæring Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.704,90

Målgruppe: Nedrivere og andre bygningsarbejdere, der har eller søger beskæftigelse inden for nedrivningsområdet. Deltagelse i kurset kræver, at deltagerne i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser, har uddannelsesbevis fra uddannelsen 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk

Beskrivelse: Deltageren kan:
Anvende skærebrænder, vinkelslibere, plasmaskærerudstyr og andet relevant værktøj til nedskæring af stålkonstruktioner, samt udføre arbejdet iht. reglerne om ”varmt arbejde".
Udføre arbejdet med korrekt valg af dyse, optimal indstilling af ilt og gas samt korrekt indstilling af plasmaskærerudstyr.
Arbejde efter gældende regler under hensyn til arbejdsmiljø og sikkerhed, herunder egen og andres sikkerhed i forbindelse med arbejdets udførelse.
Medvirke i planlægning af arbejdets udførelse
Medvirke ved forebyggelsen af risikomomenter ud fra tilstrækkelig viden korrekt håndtering af trykflasker og udstyr til flammeskæring og de standarder, der beskrives med farverne på de anvendte trykflasker.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!