Nyt nordisk køkken

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.009,20
Info om fag
Fagnummer: 46832 Nyt nordisk køkken Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.009,20

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til medarbejdere beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener (restauranter, kantiner mv.), som vil tilegne sig kompetencer i at fremstille mad, som følger principperne for det nye nordiske køkken.

Beskrivelse: Deltageren kan redegøre for historikken og principperne bag det nye nordiske køkken. Deltageren kan udvikle og fremstille mad med udgangspunkt i råvarer og principper, som følger det nye nordiske køkken. Deltageren kan anvende viden om råvarens sæson, terroir og biodiversitet til at udvikle og fremstille nyt nordisk mad, der er smagstæt og klimavenligt. Deltageren kan udvikle nye anvendelser af traditionelle nordiske råvarer ud fra viden om kulinariske traditioner. Deltageren kan anvende sensoriske redskaber og viden til at tilsmage og indpasse mindre kendte og udbredte råvarer i køkkenproduktionen.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!