Økologi i den daglige madproduktion

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.009,20
Info om fag
Fagnummer: 48775 Økologi i den daglige madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.009,20

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson.
Anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet.
Anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider.

Kurset kompetencer kan opnås for en af følgende sæsoner:
___ Sommer
___ Vinter

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!