Operatørarbejde på el-forsyningsanlæg

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 4.229,75
Info om fag
Fagnummer: 40895 Operatørarbejde på el-forsyningsanlæg Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 4.219,75

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder som operatører i forsyningsvirksomheder, hvor der arbejdes med højspænding.

Beskrivelse: På baggrund af grundlæggende viden om opbygningen af el-forsyningsnetværket og 10/04 kV transformatorstationer samt Bekendtgørelsen om sikkerhed for drift af elektriske anlæg, kan deltageren foretage den fysiske opbygning, drifts- og vedligeholdelsesarbejde på elforsyningsanlæg i samarbejde med andre faggrupper inden for el-forsyningssektoren.

Deltageren kan opsætte kabelskabe ved stikledninger og montere kabler heri samt montere kabler i tavler på transformatorstationer. Deltageren kan ligeledes finde og rette fejl på el-forsynings-anlægget, fx i forbindelse med kabelfejl i jorden og påkørsel af kabelskabe samt nedtage og udskifte udtjente eller beskadigede installationer. Deltageren kan udføre de nævnte opgaver sikkerheds- og miljømæssigt korrekt i forhold til gældende forskrifter.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!