Overfladebehandling af træ og pladematerialer

Kursuspris

AMU: DKK 62,00
Fuld pris: DKK 515,00

Hold

Fagnummer: 46864 Overfladebehandling af træ og pladematerialer Varighed 0 dage AMU-pris: DKK 62,00 Uden for målgruppe: DKK 515,00

Målgruppe: Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsen retter sig primært mod personer, som arbejder med overfladebehandling eller gerne vil erhverve kvalifikationer indenfor området.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til løv og - og nåletræs opbygning og egenskaber og kender til den indflydelse det har på en efterfølgende overfladebehandling. Deltageren har kendskab til opskæringsformer både for massivt træ samt for finer og kender betydningen af væksturegelmæssigheder i veddet for den efterfølgende overfladebehandling.
Deltageren har, ud fra de forskellige tørhedsgrader, kendskab til vands indvirkning på træ. Deltageren har kendskab til principper vedrørende en konstruktiv træbeskyttelse og en selvimprægnerende træsort.
Deltageren kan med kendskab til opbygning af spånplade, fiberplade og krydsfinerplade give den efterfølgende korrekte overfladebehandling.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!