PLC programmering af kombinatoriske styringer

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.650,75
Info om fag
Fagnummer: 44638 PLC programmering af kombinatoriske styringer Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.650,75

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne programmere en PLC styring med simple logiske grundkoblinger og fejlfinde/fejlrette på kombinatoriske styringer.

Beskrivelse: Deltageren kan udvælge PLC systemer, fastlægge antal ind- og udgange, samt fortråde en PLC vha. dokumentation og herunder overholde EMC krav til montering.

Deltageren kan programmere mindre kombinatoriske PLC styringer, som start/stop, reversering, stjerne/trekantstarter og tilsvarende, hvor der skal anvendes bitinstruktioner og kan dokumentere PLC programmet iht. IEC 61131-3, samt kan fejlfinde/fejlrette på kombinatoriske PLC styringer, ved at anvende de diagnosticeringsværktøjer, der findes i den anvendte programmeringssoftware.

Deltageren kan udarbejde en klargørings- og idriftsætningsbeskrivelse for et mindre PLC styret anlæg og kan redegøre for de sikkerhedsmæssige aspekter ved drift af et PLC styret anlæg.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!