PLC sekventiel og analog

Kursuspris

AMU: DKK 744,00
Fuld pris: DKK 4.576,90

Hold

Fagnummer: 42494 PLC sekventiel Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.278,45

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for sekventiel PLC-styring.Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt installere, konfigurere og programmere en PLC til brug i er automatisk anlæg, samt fejlfinde ud fra sekvensopbyggede PLC programmer. Deltageren kan udarbejde en programstruktur samt PLC-dokumentation i henhold til IEC60848 normen.

Fagnummer: 40677 PLC analog Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.278,45

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for analog PLC-styring.Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende og PLC Sekventiel eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan konfigurere og teste en PLC’s analoge ind- og udgangsmoduler og forbinde dem med forskellige typer transmittere og aktuatorer, f.eks. propotionalventiler, motorstyringer. Deltageren har kendskab til EMC problematikker og EMC korrekt montage af en PLC. Deltageren kan programmere, konfigurere og teste analoge ind- og udgange i en PLC på et automatisk anlæg, samt programmere analoge ind- og udgangssignaler i PLC’ens matematiske funktionsblokke. Deltageren har kendskab til signaltilpasning og skalering af analoge signaler.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!