Præventiv konservering af kirkens udstyr

Kursuspris
AMU: DKK 236,00
Fuld pris: DKK 1.220,00
Info om fag
Fagnummer: 45500 Præventiv konservering af kirkens udstyr Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.360,00

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan vedligeholde altertavle, prædikestol, epitafier, orgel, ligsten samt kirketekstiler som messehagler, messeskjorter, gobeliner, brudetæppe og antependium præventivt konserverende og i henhold til gældende regler og vejledninger. Deltageren kan i den forbindelse foretage afstøvning med mårhårspensel og støvsugning med net for at kunne konstatere afskalning. Deltageren kan endvidere vurdere kirketekstilers egenskaber og sårbarhed med henblik på at fastlægge grænser for, hvilken renholdelse deltageren selv kan udføre, og hvilken der skal udføres af en specialist. Deltageren har kendskab til restaurering af kirkeligt udstyr og inventar, opbygning af bladguldsoverflader og vedligeholdelse af messehagler af guldbrokade.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!