Praktisk plantekendskab i skov- og naturområder

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.491,90
Info om fag
Fagnummer: 48136 Praktisk plantekendskab i skov- og naturområder Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.491,90

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer beskæftiget inden for skov- og naturforvaltning og naturformidling. Kurset omhandler praktisk kendskab til planter i skov og naturområder i relation til arbejdsopgaver i certificerede skove, naturarealer hvor pleje udføres efter naturnære principper på baggrund af viden om regler for færdsel, truede og fredede planter og de forskellige planters betydning for arealet, naturen, biodiversiteten m.m.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med skov- og naturpleje og rekreativt skovbrug anvende metoder til hurtigt overblik og afgrænsning af planteudvalget på de enkelte arealer.

Deltageren kan ud fra feltpraksis særligt tilrettelagte metoder, anvende simple og enkle botaniske nøgler til genkendelse af planter i skov- og naturområder.

Deltageren kan genkende udvalgte planter i skov- og natur ved fysisk og visuel genkendelse med udgangspunkt i årstidernes særlige muligheder.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!