Programmering: udvikling med frameworks

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.650,75
Info om fag
Fagnummer: 44913 Programmering: udvikling med frameworks Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.650,75

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det datatekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med objektorienteret programmering. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har en basal programmeringserfaring og et grundlæggende kendskab til de principper og teknikker, der indgår i programmering.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende frameworks i et objektorienteret programmeringssprog og, ved hjælp af et tilhørende udviklingsværktøj, udvikle mindre applikationer.

Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om udviklingsværktøjet og det objektorienterede programmeringssprogs framework, variabler, konstanter, datatyper og udtryk. Derudover kan deltageren anvende sin opnåede viden om logiske og aritmetiske operatorer, begreber, programstrukturer, syntaks, kontrolstrukturer, løkker, arrays, input/output af data, klasser, nedarvning, exception handling og metoder.

Deltageren kan endvidere foretage afprøvning og fejlretning af en udviklet applikation.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!