Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.160,40
Info om fag
Fagnummer: 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.160,40

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget i slagterforretninger, delikatesseforretninger mv.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige grundtilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger, delikatesseafdelinger og lignende. Deltageren kan foretage korrekt opbevaring, opvarmning, varmholdelse, nedkøling og anretning af fødevarer under hensyntagen til gældende hygiejneregler.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!