Salg af energibesparende installationer

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.370,00
Info om fag
Fagnummer: 46266 Salg af energibesparende installationer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.360,00

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte håndværkere, der i deres job har brug for kompetencer inden for salg af energibesparende installationer.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af sin El eller VVS-faglige viden om tekniske installationer udføre grundige observationer af de tekniske installationer i kundens bygning. Observationer der skaber basis for dialog med kunden og giver deltageren viden om mulighederne for mersalg.
 
Deltageren kan i forbindelse med reparations- og installationsopgaver hos kunden vurdere mulighederne for mersalg.
 
Deltageren kan gennem dialog analysere kundens behov for energibesparende installationer og foretage salg, hvor det har størst værdi for kunden.
 
Deltageren forstår vigtigheden af at videregive relevante observationer og oplysninger om kunders behov til baglandet i sin virksomhed.
 
Deltageren kan forklare de økonomiske besparelser kunden opnår ved at købe energibesparende tekniske installationers og ad den vej opnå salg til glæde for kunden.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!