Semiprof fotograf, ekspertniveau

Kursuspris

AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 4.222,75

Hold

Fagnummer: 46765 Billedbehandling - Korrektion af digitale billeder Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.645,10

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan udnytte billedimportprogrammets funktionalitet til forskellige former for korrektion, som fx farvekorrektion, opretning og retouche, af rå datafiler i forbindelse med import af data fra digitale billedkilder til videre brug i såvel trykte som digitale kommunikations produkter. Endvidere kan deltageren arbejde med korrektion af fejlbehæftede billeddata, som fx objektivfejl, manglende skarphed, farvefejl og digital støj.

Fagnummer: 46763 Billedbehandling - Import af billeddata Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 932,55

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med billedbehandling indenfor foto, film, tv samt trykt og digital produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan importere billeder fra forskellige datakilder til videre billedbehandling i forbindelse med produktionen af medieprodukter, som fx magasiner og websites. Herunder kan deltageren arbejde med korrektion af over- og underbelyste billeder, samt fjerne støj og farvestik.

Fagnummer: 40475 Digital fotografering "on location" Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.645,10

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der arbejder med fremstilling af kommunikationsprodukter som f.eks. brochurer, annoncer, kataloger og websites, der har et ønske om selv at kunne forestå optagelsen af enkle digitale fotos "on location".Kurset er målrettet til medarbejdere der lejlighedsvis arbejder med digital fotografering til brug i trykt og digital kommunikation samt med formidlings- og kommunikations opgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre enkle digitale fotografiske opgaver “on location” ved hjælp af et digitalt småbilledkamera og det tilstedeværende lys, herunder lave grundlægende billedkomposition, og efterfølgende klargøre optagelsen til videre anvendelse i forbindelse med produktionen af annoncer, kataloger og brochurer samt til digital publicering af samme.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!