Servering og service i restauranten

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 1.930,00
Info om fag
Fagnummer: 43894 Servering og service i restauranten Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 1.930,00

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl.

Beskrivelse: Deltageren kan forestå opdækningen i a la carte-, café- og kantinevirksomheder samt foretage afrydning på korrekt vis. Deltageren kan varetage tallerkenservering og servering af morgenmad og brunch samt varme og kolde drikkevarer. Deltageren kan i gæstebetjeningen respektfuldt afdække og imødekomme gæstens ønsker og behov. Deltageren kan servicere med forståelse for betydningen af et højt serviceniveau for den aktuelle forretning og for restaurantbranchen som helhed. Deltageren kan prissætte menu og vine samt foretage opgørelse og afregning af den daglige omsætning. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!