Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.650,75
Info om fag
Fagnummer: 48176 Service af A/C anlæg o. 2,5 kg. på bus & lastvogn Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.650,75

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod faglærte mekanikere der arbejder eller ønsker at arbejde med at tilrettelægge og gennemføre fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne på over 2,5 kg fyldmængde.

Beskrivelse: Deltageren kan:
tilrettelægge og foretage kontrol, fejlfinding og servicering af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastvogne, på baggrund af fabrikantens forskrifter, samt udføre mindre reparationer af rør og slanger.
foretage en faglig korrekt og forsvarlig fejlretning og reparation, tømning, fyldning, tæthedsprøvning og funktionsafprøvning af A/C anlæg/klimaanlæg i busser og lastbiler.    
kontrollere det elektriske system i et køleanlæg eksempelvis tryk- og isvagt.
anvende testudstyr til kontrol og fejlsøgning, herunder lækagekontrol med spormiddel samt anvende genvindingsenhed sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.
udføre reparation af rør ved brug af eksempelvis skære ringe eller omløbere, samt udskiftning af eksisterende slanger ved brug af presseværktøj.
arbejde med kølemidler sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt, i henhold til gældende danske og internationale regler, standarder mv. på området.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!