Service i institutionskøkkener - kunden i centrum

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.422,80
Info om fag
Fagnummer: 46501 Service i institutionskøkkener - kunden i centrum Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Beskrivelse: Deltagerne kan indgå proaktivt i arbejdet med at yde “god service” over for brugerne med udgangspunkt i brugernes behov og forventninger til ernæring, kost og måltider. Deltagerne kan medvirke til at synliggøre og forbedre institutionskøkkenets serviceniveau over for brugerne og udvise serviceminded adfærd i overensstemmelse med virksomhedens værdier og politikker på området. Deltagerne kan rådgive og vejlede i samarbejdet med andre personalegrupper om ernæring, kost og måltider, så brugernes behov og forventninger tilgodeses bedst muligt. Deltageren kan kommunikere såvel mundtligt som skriftligt med brugerne og andre personalegrupper med en ”anerkendende tilgang” og kan analysere den anvendte kommunikation i samtalen.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!